Glasvezel kabel in Fryslan

De provincie is bezig glasvezel kabel aan te leggen in de provincie Friesland.
Om een idee te krijgen of men belangstelling heeft kan een ieder zich vrijblijvend aanmelden voor registratie op OpGlas .nl
OpGlas ondersteunt burgers die actief werk willen maken van glasvezel in hun woonplaats. Op deze website vindt u informatie en documenten om actief aan de slag te gaan en een supersnelle glasvezelverbinding mogelijk te maken. Binnenkort kunt u zich hier online aansluiten bij een bestaand burgerinitiatief, of zelfs uw eigen online initiatief starten!

Ga rechtstreeks naar het behoefte inventarisatie formulierDoe de OpGlas Scan om te zien of uw huishouden al toe is aan glasvezel. Met de Postcode Check ziet u tegen welke prijs glasvezel op uw adres leverbaar is. Nog geen glasvezel verkrijgbaar? Meld u dan kosteloos aan voor onze inventarisatie breedbandbehoefte!

Op dit moment is het belangrijkste doel om in kaart te brengen waar de behoefte aan snel en betrouwbaar internet leeft. Door u tevens aan te melden voor de nieuwsbrief, blijft u op de hoogte van de vervolgstappen.