FUNdag 15 november voor jonge mantelzorgers uit Noordoost Friesland

In Nederland zijn er veel jongeren die opgroeien in gezinnen met een (ernstig of chronisch) zieke ouder, broer of zus. Dit betekent dat zij al op jonge leeftijd flink moeten bijdragen in de huishouding en zorg. Hierdoor hebben deze jongeren in vergelijking met hun leeftijdsgenoten maar weinig tijd voor zichzelf en leuke, ontspannende activiteiten. Fawaka zet zich al 10 jaar in voor deze jongeren!
Wij organiseren daarom weer een leuke FUNdag voor deze jongeren!

Wat gaan we doen?
De activiteit begint om 16:00 bij het bolwerk in Dokkum, we gaan dan met zijn allen de film ‘the fault in our stars’ bekijken. Rond 19:00 gaan we eten bij chinees restaurant ‘kota radja’ in Dokkum. Er zijn geen kosten aan de activiteit verbonden. Wel moet je zorgen voor eigen vervoer. Als dit niet lukt kunnen we je daar natuurlijk bij helpen.

Informatie en opgave
Ben jij een jonge mantelzorger tussen de 14 en 25 jaar en woon je in Noordoost Friesland? Geef je dan op voor deze leuke activiteit. Wees er snel bij want er kunnen ongeveer 30 jongeren meedoen aan deze activiteit! Bel voor 10 november naar 0519-292223 of mail naar info@fawaka.nu