Inzameling van de kerstbomen in 2016.

Nog even en dan is het alweer kerst en worden onze woonkamers weer gesierd met prachtige kerstbomen. De meeste kerstbomen blijven nog even staan tot het nieuwjaarsfeest maar moeten daarna toch echt het veld weer ruimen. Begin dit jaar hebben we voor het eerst de kerstbomen gescheiden ingezameld. Dit was een groot succes. Deze werkwijze willen we voortzetten in 2016. Dit is namelijk beter voor het milieu. We kunnen dit echter niet alleen. Helpt u ons ook deze keer weer mee met de inzameling?

Planning en werkwijze:
Op woensdag 6 januari 2016 kunnen de bomen op van tevoren vastgestelde inzamelplekken worden ingeleverd tussen 13.30-15.30 uur in de meeste dorpen en op diverse plekken in Dokkum.
Voor elke ingeleverde boom krijgt men 1 lootje en 1 waardebon van € 0,50. Kinderen mogen ook meerdere bomen inleveren, waardoor ze hun kans op een prijs vergroten en extra waardebonnen verzamelen voor de speelgoedwinkel. De waardebonnen kunnen tot 1 februari 2016 worden ingeleverd bij de speelgoedzaak Top 1 Toys in Dokkum.

De loten hebben nummers en je moet deze bewaren. In de loterij worden 3 geldprijzen verloot:

1e prijs € 75,00
2e prijs € 50,00
3e prijs € 25,00

De trekking vindt plaats op donderdag 7 januari 2016 in de raadscommissie. U kunt dit op tv volgen via RTV NOF. De winnende loten worden verder op woensdag 13 januari bekend gemaakt in de NDC . De prijsuitreiking vindt plaats op woensdag 20 januari om 15.30 uur in het stadhuis door wethouder Pytsje de Graaf.

Inzamelplek
Metslawier/Jouswier Jeugdhonk Oanrin aan de Singel