Verkooptentoonstelling “Cash van Zolder” in Doarpstsjerke Metslawier.

Verkooptentoonstelling “Cash van Zolder” in Doarpstsjerke Metslawier.
Start van het culturele seizoen 2017-2018 de verkooptentoonstelling “Cash van Zolder” van 30 september t/m 3 december, waar u zelf nog aan mee kan doen.
Een oud schilderij dat op zolder ligt, die antieke klok in de berging, dat gesigneerde boek, die keramieken vaas, zilver dat verdient opgepoetst te worden, de munten- of postzegelcollectie die je wilt tonen, misschien zelfs wel een bijzondere antieke stoel of meubel…
Geen rommelmarkt, maar een tentoonstelling met waardevolle objecten, kunst en unieke of oude spullen van bewoners uit Metslawier en omstreken die te koop worden aangeboden. De expositie wisselt voortdurend en u wordt van harte uitgenodigd om een kijkje te nemen. Er hebben zich al verkopers gemeld, maar aanmelden kan nog, wanneer u zelf ook ‘verborgen schatten’ hebt om te tonen en te verkopen. Neem dan contact op met tel: 0519-701300 of kom langs tijdens de openingstijden van de tentoonstelling. Elke zaterdag en zondag van 13:30-17:00 uur. Voor meer informatie kunt u kijken op onze website doarpstsjerke-metslawier.nl en op Facebook Stichting Doarpstsjerke Metslawier

cash van zolder flyer